Niille, jotka rakastavat golfia!

Axonin kautta hankit mainostavaraa yrityksellesi ja liikelahjat asiakkaillesi. Axon on toiminut vuodesta 2006 lähtien, ja heidän mahtavasta valikoimastaan löytyy varmasti hyvät tuotteet myös sinun asiakkaillesi.

Golf-tuotteet

Yhä useammat ihmiset pelaavat vapaa-ajallaan golfia. Golf on myös erinomainen laji verkostoitumiseen ja neuvotteluihin, sillä kentällä ollaan pitkä aika ilman mitään ylimääräisiä häiriöitä. Vaikka golfia voi nykyään pelata kuka tahansa, on golfilla yhä maine yritysjohtajien ja menestyneiden ihmisten harrastuksena. Tämän takia sinunkin yrityksesi suurimmat ja tärkeimmät asiakkaat osaavat varmasti arvostaa Axonin golftuotteita sinun logoillasi. Axonilla on erilaisia golfvarusteita todella hyvä valikoima verkossa.

Axonin golfvalikoima

Axonin upeasta tuotevalikoimasta löytyy loistavia golftuotteita. Voit esimerkiksi tilata golfpallot firmasi logoilla, tai erilaisia golfvarusteita tiitikuista green-haarukoihin ja sateenvarjoihin. Tuotteet ovat tutuilta laatumerkeiltä, joten ne varmasti näkevät asiakkaillasi ja työntekijöilläsi käyttöä. Logollinen tuote kentällä on myös erinomainen mainos, joka saa pienenkin yrityksen vaikuttamaan kokoaan isommalta.

Laadukkaat golf-tuotteet saavat käyttöä

Golfin tärkeimmät välineet ovat tietysti mailat. Ne ovat kuitenkin erittäin henkilökohtaisia, ja useimmilla kokeneilla pelaajilla on hyvin tarkka käsitys itselleen soveltuvista mailoista. Usein kuitenkin muilla tuotteilla, kuten palloilla, tii-tikuilla, pyyhkeillä ja sateenvarjoilla ei ole niin suurta henkilökohtaista merkitystä. Tämän takia nämä ovat erinomaisia yrityslahjoja, sillä kunhan laatu on riittävä eikä sateenvarjo mene heti tuulessa rikki, tulee niille varmasti käyttöä. Lisäksi nämä tuotteet tulee usein laiminlyötyä itse pelaajien toimesta varusteita hankkiessa.