Huono sää golfaukseen

Golf on mukava ja kaikenikäisille sopiva harrastus. Se vaatii kuitenkin usein vähintään kohtuullisen sään, eikä kukaan jaksa seisoa viheriöllä huonossa säässä.Ukkosella golfin peluu puolestaan voi olla jopa vaarallista. Huono sää voi luonnollisesti harmittaa ahkeraa golfin pelaajaa, mutta onneksi päivää ei tarvitse viettää peukaloitaan pyöritellen, vaan huonollakin säällä voi keksiä runsaasti muuta tekemistä. Parempia säitä odotellessa voi muun muassa viettää aikaa pelien parissa tai omaa tekniikkaa harjoitellen.

Pelien parissa aika kuluu

Erilaisten pelien pelaaminen on loistava tapa kuluttaa aikaa. Esimerkiksi nettikasinon parissa aika kuluu loistavasti ja katsastamalla sivuston videoslots.com/fi/ pääset hyvin alkuun kolikkopelien parissa. Mikäli ikävä viheriöille on kova, löytyy kolikkopeleistä myös golf-teemaisia pelejä. Myös muut pelit niin digitaalisessa kuin lautapelien muodossa ovat hyvä tapa viettää aikaa. Luonnollisesti myös urheilun, erityisesti golfin seuraaminen televisiosta auttaa kuluttamaan aikaa ja virittää samalla myös oikeanlaiseen tunnelmaan sitä varten, kun säät paranevat.

Tekniikkaharjoituksia ja urheilua sisällä

Golfin tekniikkaa, kuten puttaamista, voi harjoitella myös sisätiloissa. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että mailaa heilutellessa saa aikaan melkoista tuhoa osuessaan kukkaruukkuihin tai muihin helposti särkyviin esineisiin. Varsinaiset swingit kannattaakin jättää viheriölle ja harjoitella pikkutarkkuutta sisällä. Sisäpäivän voi myös käyttää lihastreeniin. Golfaajat joutuvat usein seisomaan pitkiä aikoja, ja tekemään kiertoliikkeitä, joten tukilihaksisto saattaa joutua koville. Golfaajien kannattaakin treenata esimerkiksi keskivartalon syviä lihaksia ja niveliä ympäröiviä pieniä lihaksia pitääkseen itsensä pelikunnossa.